مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز زرد متوسط
۱ قاشق چایخوری سیر، ساطوری شده
۱ عدد کدو سبز متوسط
۱ عدد کدو حلوایی زرد متوسط
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱ فنجان پنیر ایتالیایی، رنده شده
طرز تهیه:
۱. فر را بگذارید در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شود. پیاز را خرد کنید و سیر را ساطوری کنید. هر دوی آنها را در ماهیتابه ای با روغن زیتون تفت دهید (حدود ۵ دقیقه) تا نرم شوند.
۲. در حالی که پیاز و سیر تفت داده می شوند، بقیه سبزیجات را برشهای باریکی بزنید.
۳. داخل قالب یا ظرف فر مربع شکلی را اسپری روغن بزنید (یا چرب کنید). پیاز و سیر نرم شده را ته ظرف بریزید. برش های باریک سبزیجات را به شکل عمودی و مختلط در ظرف بچینید. سپس آویشن خشک، نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
۴. روی ظرف را با فویل بپوشانید و نیم ساعت در فر بپزید. سپس ظرف را از فر درآورده و فویل روی آن را بردارید. رویش پنیر بپاشید و دوباره ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
۵. حالا آن را از فر دربیاورید و سرو کنید.
>> پرسیار
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد