مواد لازم:
دارچین، هل، میخک: ۱/۲قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال و لیمو: ۱قاشق سوپخوری
خلال بادام و کشمش: ۷۰ گرم از هر کدام
کره و شکر: ۲/۳ پیمانه از هر کدام
عسل: ۱۲۵ گرم
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
جوز هندی و زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد: ۲ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
شکلات آب شده: ۱۰۰ گرم
مغز بادام، مغزگردو، آلبالوخشک بینمک: مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
فر را روی حرات ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. پوست پرتقال و لیمو و خلال بادام رنده شده را با کشمش مخلوط کنید. کره را آنقدر با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم در بیاید. شکر، عسل، تخم مرغ و نمک را به آن اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم غلیظ بشود. ادویهها، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را به کرم اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال، لیمو، بادام و کشمش را به مواد فوق الذکر اضافه نمائید و با قاشق چوبی یا لیسک آنها را مخلوط کنید. سپس خمیر را بر روی یک سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداختهاید، پخش کنید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. پس از این مدت آن را از فر بیرون آورده، بگذراید سرد شود و بعد از خنک شدن به صورت مکعبهای کوچک، لوزی و مکعب مستطیل ببرید.
هر کدام از برشها را مطابق سلیقه خود با شکلات آب شده، بادام، گردو و آلبالو خشک تزئین کنید.
همچنین میتوانید برای آموزش نحوه پخت شیرینی پیراشکی در جام جم آنلاین اقدام کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با یوسف رحیمی، درباره تلاش برای تحقق یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب گفتوگو کردیم
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران شبکههای مختلف رادیویی که مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرا... را به صورت زنده پوشش دادند
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید