به حق چیزهای نشنیده: ترشی تخم مرغ؟!

تا حالا ترشی تخم مرغ خورده‌اید؟ شاید هم اولین بار است که حتی اسمش را می‌شنوید؟ به هر صورتی که هست، این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذا‌ها برای ترشیخور‌ها بیشتر مناسب است.
کد خبر: ۵۹۷۹۵۳

مواد لازم:

تخم مرغ آبپز: ۱۲ عدد
آب لبو: ۱ پیمانه
سرکه: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید. ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.

در یک ظرف شیشه‌ای دردار مثل آن‌ها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه می‌دارند، تخم مرغهای از پیش آبپز شده و پوست برگرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید. سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغ‌ها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید. اگر دهانه شیشه تنگ است می‌توانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغ‌ها از قیف استفاده کنید. در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمت‌ها نفوذ کند.
ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.
ترشی تخم مرغ شما آماده است و می‌توانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعده‌های غذایی ناهار یا شام استفاده کنید
>> با اصلاح: گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
kosar
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
۰
۰
mer30 khoob bood
زهمین
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
۰
۰
با سلام خیلی سایت جالب ومطالب مفیدی دارین ممنونم
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها