مواد لازم:
تخم مرغ آبپز: ۱۲ عدد
آب لبو: ۱ پیمانه
سرکه: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
نمک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید. ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.
در یک ظرف شیشهای دردار مثل آنها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه میدارند، تخم مرغهای از پیش آبپز شده و پوست برگرفته را درسته اما بدون وارد کردن فشار جا دهید. سپس مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید. اگر دهانه شیشه تنگ است میتوانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغها از قیف استفاده کنید. در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمتها نفوذ کند.
ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.
ترشی تخم مرغ شما آماده است و میتوانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعدههای غذایی ناهار یا شام استفاده کنید
>> با اصلاح: گورمند
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد