جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. قارچ را هم خرد و به پیاز اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده و به مدت سه دقیقه سرخ کردن را ادامه دهید. مواد را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس تخم مرغها را به همراه جوانه، نمک و فلفل، زیره، ذرت و زعفران به پیاز و قارچ اضافه کنید. مایع کوکو را داخل روغن داغ بریزید و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد، برگردانید. این کوکو را همراه گوجه تازه نوش جان کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد