طرز تهیه:
در کاسهای پیاز و تخممرغ را مخلوط میکنیم، سپس گوشت چرخکرده، سبزی خرد شده، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و ورز میدهیم. آرد نخودچی را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدهیم. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بزرگ در دست فرم میدهیم و به سیخ میکشیم. در تابه روغن ریخته و سیخها را داخل آن قرار میدهیم تا سرخ شود؛ پس از سرخ شدن، کبابها را روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. کبابها را در ظرف سرو قرار داده و با گوجه، زیتون و هر سبزی که دوست داریم، تزیین مینماییم.
>> دست پخت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد