مواد لازم (برای 4 نفر):
روغن: یکچهارم پیمانه، 60 میلیلیتر
برنج: 300 گرم، شسته شده
فیله ماهی: 500 گرم، خرد شده
پیاز متوسط: 2 عدد، خلالی
سیر: 3 حبه، ساطوری
شوید: 120 گرم، ساطوری
زردچوبه: 2 قاشق چایخوری
گرد لیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
1- روغن را در یک قابلمه متوسط روی شعله زیاد داغ کرده و پیاز را 7-6 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آنها را با قاشق سوراخدار از ظرف خارج کنید.
2- سیر را یک دقیقه روی شعله متوسط تفت داده و زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کنید. برنج آبکش شده و شوید را اضافه کرده و کمی بچرخانید بعد از آن به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج روی آن آبجوش اضافه کنید. 3 قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز اضافه کرده و پس از اینکه آب مجددا به جوش آمد نصف پیاز داغ و ماهی را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید.
3- از این مرحله به بعد مانند کته عمل کنید و پس از اینکه آب برنج تمام شد شعله را کم کرده و در قابلمه را بسته و 30دقیقه آن را دم کنید. در 5 دقیقه آخر شعله را زیاد کرده و روی برنج و دور آن کمی روغن بریزید. پیاز داغ باقیمانده را همراه کمی گردلیمو و فلفل قرمز یا دارچین برای تزئین روی برنج استفاده کنید.
>> مجله دلگرم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان