طرز تهیه آش سماق اصفهان

مواد لازم برای پخت این آش عبارتند از: آرد برنج یا برنج خرد کرده (۲۰۰ گرم)- سماق خشک (نیم کیلو)- گوشت چرخ کرده (۲۵۰ گرم)- سبزی (۱ کیلو)- پیاز درشت (۱ عدد)- روغن، نمک و فلفل (به مقدار لازم).
کد خبر: ۶۱۲۸۶۴

طرز تهیه

اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می‌شود، ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم. برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد کرده‌ایم در آن می‌ریزیم. هر چه سبزی ریز‌تر باشد آش خوشمزه‌تر می‌شود.
سپس جداگانه گوشت و نمک وفلفل زده و خوب مخلوط می‌کنیم و کوفته‌های اندازه یک گردو درست می‌کنیم و در روغن، سرخ کرده و در داخل آش می‌ریزیم. وقتی کوفته‌ها پخته شد، سماق را پاک کرده و در آب خیس می‌کنیم. سماق باید یک ساعت در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچه‌ای رد کرده و فشار می‌دهیم و آب قرمز خوشرنگ سماق را می‌گیریم. آب سماق را در آش ریخته و پیاز را خرد می‌کنیم سرخ کرده و کمی در داخل آش می‌ریزیم و کمی برای روی آن بر می‌داریم. آش را در ظرفی ریخته وآن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.
>> تکتا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها