غذای ایتالیایی: فراید چیکن

مواد اولیه: مرغ خردشده ۵۰۰ گرم/ پیاز یک عدد/ سیر یک حبه/ فلفل دلمه‌ای قرمز نصف یک عدد/ آبلیمو سه قاشق غذاخوری/ نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم/ خامه یک پیمانه
کد خبر: ۶۱۵۷۳۴

طرز تهیه:

منظور از فراید چیکن‌‌ همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر می‌کنید. ایتالیایی‌ها مرغ‌ها را در سس مخصوص می‌خوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوق‌العاده می‌شود. کافی است یک‌بار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده آبلیمو و نمک می‌زنیم و مرغ‌ها را به مدت سه ساعت در این مخلوط می‌خوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغ‌ها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ می‌کنیم. حالا فراید چیکن‌ها آماده است.
>> دست پخت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها