طرز تهیه:
روغن زیتون، پودر زیره، پودر گشنیز، آبلیمو، سیر و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و در میکسر، میکس کنید. سپس به آن نمک و چند قاشق سرکه اضافه کنید در انتها جعفری و گشنیز خرد شده را به سس بیفزایید. این سسی است که در پخت به آن نیاز خواهید داشت. پیاز و کدو سبز را حلقهای خرد کنید، فلفل دلمهای را هم به تکههای درشت تقسیم کرده و همه را به همراه قارچ به سس اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا در سس غوطه ور شوند. سپس آنها را به مدت ۴ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از آن، سبزیجات را به سیخهای چوبی که نیم ساعت در آب خیس کرده اید، کشیده و داخل سینی فر قرار دهید و با شعله گریل فر کباب کنید. در حین پخت، سیخهای سبزیجات را بچرخانید تا به طور کامل کباب شوند.
>> ضمیمه خانواده اطلاعات
*شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد