طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
کره را اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا شکل خرده نان در بیاید. پنیر و اسفناج را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
در ظرف جداگانه ای، شیر و یک عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مواد خشک اضافه کنید و با دست هم بزنید.
خمیر به دست آمده را به قطر نیم سانتی متر با وردنه باز کنید و به قطعات ۸ تا ۱۰تایی برش بزنید، سپس قطعات را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را بزنید و روی هر تکه خمیر بمالید.
سینی را به مدت ۲۰دقیقه در فر که از قبل روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار گرفته است، بگذارید.
>> خراسان
*شما نظرتان چیست؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان