مواد لازم:
شکلات تلخ ۵/ ۱پیمانه
کره نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
فندق ۵/ ۱ پیمانه
تخممرغ سه عدد
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. حالا یک پیمانه از فندق بو داده را آسیاب کنید و بقیه فندقها را درشت خرد کنید. حالا دست به کار تهیه براونی شوید.
شکلات و کره را به روش بن ماری آب کنید. یعنی آنها را در کاسهای ریخته و روی آبی که کم کم میجوشد ذوب کنید. سپس ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند. به این ترکیب، شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب حل شود. تخممرغ را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید طوری که به خوبی مخلوط شوند. سپس وانیل را به مخلوط اضافه کرده و آرد، پودر فندق و نمک را به مایه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. فندقهای درشت را هم در مایه براونی بریزید. سپس مایه را در قالب ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر حرارت دهید. بعد از آن، براونی را از فر خارج کرده و بگذارید در دمای محیط اتاق خنک شود. سپس آن را به تکههای مربعی شکل برش بزنید.
>> ضمیمه خانوادگی اطلاعات
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد