مواد لازم
پاستا ۱ بسته (۴۰۰ گرم)
سوسیس ۲۵۰ گرم
اسفناج خرد شده و بدون آب ۳۵۰ گرم
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پونه کوهی ۱/۲ قاشق چایخوری
سس اسپاگتی ۲ پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده ۲ پیمانه
برای تهیه پاستا پنیر، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
یک قابلمه بزرگ را همراه با آب و کمی نمک بر روی حرات بگذارید تا آب به آرامی به جوش بیاید.
پاستا را اضافه کنید و روی حرارت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پاستا کمی نرم شود، بگذارید. سپس آب آن را تخلیه کنید و با آب سرد بشویید.
سوسیس را در یک قابلمه همراه با کمی آب بر روی حرارت قرار دهید تا زمانی که پخته و قهوهای رنگ شود. سپس آب آن را تخلیه کنید.
در یک کاسه بزرگ، سوسیس پخته شده، اسفناج، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، سیر، آب لیمو و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
نمک، فلفل و پونه کوهی را اضافه کنید و هم بزنید.
پاستا را با سوسیس و پنیر مخلوط کنید و در یک ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با سس اسپاگتی و پنیر موتزارلا پوشش دهید.
پاستا پنیر را در فر که از قبل گرم کردید، به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پاستا کاملا پخته و پنیر آب شود، بگذارید. (میتوانید به جای فر، به مدت ۱۰ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.)
آن را از فر خارج نموده و سرو کنید.
>> آشپزی نت
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد