مواد لازم:
آب انار: ۱پیمانه
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
نشاسته: ۵۰ گرم
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
گلاب: یک دوم پیمانه
روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
شکر: یک دوم پیمانه
دانه انار: یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
*آب انار را با نشاسته در کاسهای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید.
*کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) را با گلاب مخلوط کرده، همراه با شکر به مواد پیشین اضافه کنید.
*ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم کم غلیظ و یکنواخت شود (مواد را مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشود)
*بعد از غلیظ شدن، ظرف را از روی حرارت بردارید.
*پودر ژلاتین را همراه با دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم (روش بنماری) بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر در آب انار حل شود.
*پس از حل شدن ژلاتین، آن را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.
*ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید.
*سینی فر را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید.
*روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.
*کف دست را چرب کرده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لولهای در آورید، وقتی باسلق لولهای شد روی آن دانههای انار ریخته و فویل را به دور باسلق بپیچانید.
*باسلق را به مدت ۱ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود
*بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
*پس از گذشت زمان یادشده، باسلق را از آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برشهای عرضی دهید.
*مایه آماده باسلق را با دانههای انار مخلوط کنید و به دفعات، هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته در پودر نارگیل بغلتانید و سپس آن را به صورت توپی و گرد درآورید. این قطعات را نیز مدتی در یخچال بگذارید تا سفت و آماده مصرف شوند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد