مواد لازم:
شکر ۲لیوان
رشته (نودل) برنجی ۱۵۰گرم
آب ۲لیوان
گلاب ۱/۴لیوان
طرز تهیه:
رشتههای فالوده را میتوان از فروشگاهها لوازم قنادی تهیه کرد که به صورت بستهای فروخته میشوند. پس ابتدا رشته فالوده را تهیه میکنیم. سپس آب و شکر را خوب مخلوط میکنیم تا هر دو کاملا در هم حل شوند. گلاب را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا محلول غلیظ شود. آنگاه این محلول غلیظ را در ظرف فلزی ریخته و در فریزر میگذاریم.
رشتهها را در آب جوش میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت میپزیم. وقتی کاملا نرم شدند آنها را داخل آبکش ریخته، روی آن آب کاملا سرد میریزیم.
پس از گذشت زمانی در حدود ۳ ساعت، ظرف قبلی را از فریزر درآورده، رشتهها را در آن میریزیم و با قاشق، طوری که رشتهها از هم نپاشند محلول و رشتههای نرم شده را به آرامی هم میزنیم و پس از اختلاط مواد، دوباره ظرف را در فریزر میگذاریم.
۱ ساعت بعد فالوده آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد