به گزارش جام جم سرا، سلامانه به نقل از دیلی میل نوشت: گوجه فرنگی پخته حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است که این آنتی اکسیدانها در سلامتی انسان نقش مهمی ایفا میکنند.
در یک بررسی که روی ۲۰ مرد انجام شد، ۱۰ نفر بعد از خوردن یک وعده غذای خیلی چرب، رب گوجه فرنگی تازه خوردند و به ۱۰ نفر دیگر، فقط همان غذای چرب داده شد. بر اساس نتایج به دست آمده، محققان دانشگاه ورونا معتقد شدند خوردن روزانه ۸۰ گرم رب گوجه فرنگی میتواند اثرات مخرب یک وعده غذای خیلی چرب را کم کند. آنتی اکسیدان مفیدی که در گوجه فرنگی وجود دارد و باعث رنگ قرمز آن است و مزایای زیادی دارد، در گوجه پخته بیش از گوجه خام پیدا شد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد