به گزارش جام جم سرا، سلامانه به نقل از دیلی میل نوشت: گوجه فرنگی پخته حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است که این آنتی اکسیدانها در سلامتی انسان نقش مهمی ایفا میکنند.
در یک بررسی که روی ۲۰ مرد انجام شد، ۱۰ نفر بعد از خوردن یک وعده غذای خیلی چرب، رب گوجه فرنگی تازه خوردند و به ۱۰ نفر دیگر، فقط همان غذای چرب داده شد. بر اساس نتایج به دست آمده، محققان دانشگاه ورونا معتقد شدند خوردن روزانه ۸۰ گرم رب گوجه فرنگی میتواند اثرات مخرب یک وعده غذای خیلی چرب را کم کند. آنتی اکسیدان مفیدی که در گوجه فرنگی وجود دارد و باعث رنگ قرمز آن است و مزایای زیادی دارد، در گوجه پخته بیش از گوجه خام پیدا شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد