جام جم سرا: مریم شیرمستی درباره تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، گفت: این افراد به ویژه آنهایی که تازه عمل جراحی قلب داشتهاند باید از مصرف غذاهای مصنوعی، قهوه، نوشابه گازدار، آب میوه مصنوعی، سوسیس و کالباس و... خودداری کنند.
وی مصرف غذاهای پرچرب را نیز برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مضر دانست و اضافه کرد: این افراد باید از مصرف روغن جامد، پوست مرغ، کره و خامه نیز پرهیز کنند. به گفته این کارشناس تغذیه، افرادی که بیماری قلبی دارند باید از روغن هسته انگور یا روغن زیتون استفاده کنند و غذاها را به صورت بخارپز یا کبابی میل کنند.
شیرمستی با بیان اینکه تغذیه افراد مبتلا به بیمارهای قلبی باید مبتنی بر مصرف ماهی باشد، اظهار داشت: این افراد باید دو تا سه وعده در هفته ماهی بخورند. توصیه میشود میوه مورد استفاده این افراد تازه باشد و کمتر از میوههای خشک یا کمپوت استفاده کنند.
این کارشناس تغدیه یادآوری کرد: در طب سنتی استفاده از میوههای قرمز و ارغوانی برای بیماران قلبی از جمله شاه توت، انار و سایر میوههای دارای رنگدانههای قرمز مورد تاکید است. بیماران قلبی باید از سبزیجات تیره از جمله سبزی خوردن بیشتر استفاده کنند.
سیب، سیر و پیاز نیز از دیگر میوه و سبزیجاتی است که به گفته وی برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مفید است. |آرمان|
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد