آموزش آشپزی: رولت مرغ

مواد لازم- سینه مرغ: دوعدد/ پیاز: یک عدد متوسط/ ادویه و نمک: به میزان لازم/ قارچ خرد شده: یک فنجان/ فلفل دلمه‌ای: نیم فنجان/ هویج پخته: یک فنجان/ پنیر پیتزا: ۱۰۰گرم.
کد خبر: ۶۴۱۳۷۹

طرز تهیه:

سینه مرغ را از شب قبل با آبلیمو و پیاز مزه‌دار کنید.
گوشت سینه مرغ را چرخ کنید.
پیاز رایا دنده ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ شده مرغ اضافه کنید.
به مواد، ادویه و نمک بزنید و خوب ورز دهید. سپس در این مرحله یک پلاستیک فریزر را باز کنید و مایه مرغ آماده شده را روی آن به شکل مربع و با ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید.
قارچ ورقه شده را روی آن بچینید و ابتدا فلفل و بعد هویج و در مرحله آخر پنیر پیتزا را روی آن بریزید و با کمک پلاستیک رول کنید.
فویل را چرب کرده و به کمک پلاستیک رولت را به فویل منتقل کنید و آن رابپیچید و روی آن را نیز با خلال چند سوراخ کنیدو
پس از انجام مراحل فوق، رولت را در فری که با حرارت ۱۶۰ درجه تنظیم و گرم شده بگذاید و به مذت یک ساعت بپزید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها