جام جم سرا:
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
گوجه فرنگی سفت.... ۳ عدد
ریحان تازه.... ۵ شاخه
سیر.... ۵ حبه
نان باگت.... ۱۰ برش
روغن زیتون.... به میزان لازم
پنیر پارمژان.... به میزان لازم
نمک و فلفل.... به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
۱ - نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نانها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
۲ - سیرها را کاملا له کرده و روی نانها بمالید. گوجه فرنگیها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجهها را همراه نمک و فلفل روی نانها ریخته و با تکههای پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.
۳ - پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجهها قرار دهید و سرو نمایید.
نکات مفید:
۱ - ریحان اصلی که در این غذا استفاده میشود ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتما از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر بوی بهتری دارد.
۲ - از پنیرهای دیگر نیز میتوانید بر روی این غذا سود ببرید. مانند پنیر بلوچیز یا فتا یا...
۳ - مواد دیگری نیز میتوان بر روی این غذا استفاده کرد اما در دستور اصلی این غذا همین مواد مورد استفاده قرار گرفته است.|پیمونه|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد