جعفری، نعنا تازه و پیازچه را ریز خرد کرده و با هم در کاسهای میریزیم. سیر را رنده کرده و به سبزیها اضافه میکنیم. پودر فلفل قرمز، زیره سبز و نمک را به مواد اضافه میکنیم، سپس تخممرغها و کمکم آرد را افزوده و خوب همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. از مواد با قاشق برداشته و در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم.|خانه سبزب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد