یوسف اصغری در گفتوگو با تسنیم، اظهار داشت: در فصل بهار که از نظر تقویم رومی تقریباً از نیمه دوم فصل زمستان آغاز میشود به دلیل اینکه استیلای بلغم (مزاج سرد و تر) از بین رفته یعنی در فصل زمستان مواد سرد و تر در بدنها به دلیل نوع فصل، نوع خوراک و موارد دیگر تجمع پیدا کرده و منافذ پوست سرد و بسته شده است شده و خروجی وجود نداشته به دلیل گرمی هوا هیجانی در خون ایجاد میشود و مواد زائد در خون روان میشود. لازم است در این فصل موادغذایی لطیف و سبک بیشتر مصرف شود، همچنین در این فصل از گوشتها و تخم مرغ و غذاهای غلیظ مانند فسد فودها، ماکارونی، الویه و غذاهای چرب پرهیز شود.
وی افزود: مصرف سوپها و آشها در این فصل بیشتر توصیه میشود و از موادغذایی مانند سیر و پیاز خام که خود در خون هیجان ایجاد میکند پرهیز شود چرا که این موادغذایی دارای طبیعا گرم و تر بوده و موافق مزاج فصل بهار است به همین دلیل نباید مصرف شود. نوشیدن مسهل و انجام اعمال یداوی مانند فصد و حجامت با تشخیص پزشک طب سنتی دانشگاهی در این ماه پسندیده است که تقریبا اواسط ماه فروردین آغاز میشود مصرف مسهل موجب کاهش مواد مرطوب و زائد از سطح رگها میشود که به صحت بدن کمک میکند.|سلامانه
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با یوسف رحیمی، درباره تلاش برای تحقق یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب گفتوگو کردیم
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران شبکههای مختلف رادیویی که مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرا... را به صورت زنده پوشش دادند
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید