فصل بهار، ماکارونی و اولویه نخورید

یک کارشناس حوزه علمیه و پژوهشگر در حوزه طب اسلامی گفت: در فصل بهار باید موادغذایی لطیف و سبک بیشتر مصرف شود و برعکس، از گوشت‌ها، تخم مرغ و غذاهای غلیظی مانند فست فود‌ها، ماکارونی، الویه و غذاهای چرب پرهیز شود.
کد خبر: ۶۵۴۱۸۲

یوسف اصغری در گفت‌و‌گو با تسنیم، اظهار داشت: در فصل بهار که از نظر تقویم رومی تقریباً از نیمه دوم فصل زمستان آغاز می‌شود به دلیل اینکه استیلای بلغم (مزاج سرد و تر) از بین رفته یعنی در فصل زمستان مواد سرد و تر در بدن‌ها به دلیل نوع فصل، نوع خوراک و موارد دیگر تجمع پیدا کرده و منافذ پوست سرد و بسته شده است شده و خروجی وجود نداشته به دلیل گرمی هوا هیجانی در خون ایجاد می‌شود و مواد زائد در خون روان می‌شود. لازم است در این فصل موادغذایی لطیف و سبک بیشتر مصرف شود، همچنین در این فصل از گوشت‌ها و تخم مرغ و غذاهای غلیظ مانند فسد فود‌ها، ماکارونی، الویه و غذاهای چرب پرهیز شود.
وی افزود: مصرف سوپ‌ها و آش‌ها در این فصل بیشتر توصیه می‌شود و از موادغذایی مانند سیر و پیاز خام که خود در خون هیجان ایجاد می‌کند پرهیز شود چرا که این موادغذایی دارای طبیعا گرم و تر بوده و موافق مزاج فصل بهار است به همین دلیل نباید مصرف شود. نوشیدن مسهل و انجام اعمال یداوی مانند فصد و حجامت با تشخیص پزشک طب سنتی دانشگاهی در این ماه پسندیده است که تقریبا اواسط ماه فروردین آغاز می‌شود مصرف مسهل موجب کاهش مواد مرطوب و زائد از سطح رگ‌ها می‌شود که به صحت بدن کمک می‌کند.|سلامانه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها