نیلوفر حیدری درباره تغذیه در سفرهای نوروزی، اظهار کرد: در طول سفر به رستورانهای معتبر که اصول بهداشتی درآنها رعایت شده مراجعه کنید.
وی افزود: وضعیت بهداشت سالن، دستشوییها، کارگران و... تا حدی میتواند معیار سطح بهداشت رستوران باشد.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات پاستوریزه دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست استفاده کنید.
وی افزود: در طول سفر برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 6 تا 8 لیوان مایعات بنوشید. بهتر است از آبهای بسته بندی که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده کنید.
حیدری عنوان کرد: برای برطرف شدن نیاز بدن به مایعات آب بهترین نوشیدنی است، همچنین توصیه میشود تا حد امکان از مصرف آبمیوههای مصنوعی و نوشابههای گازدار پرهیز شود.
حیدری ادامه داد: به منظور جلوگیری از یبوست از میوهها به عنوان میان وعده مناسب استفاده کنید.
این کارشناس تغذیه تاکید کرد: به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری استفاده کنید. تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ های آماده پرهیز کنید.
وی افزود: در صورت مصرف غذاهای کنسروی قبل از مصرف از سلامت آنها اطمینان حاصل کنید و در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آنها خودداری کنید|کائنات
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد