جام جم سرا:
شیر نارگیل ۲۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سیر (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری (در صورت استفاده از زنجبیل خشک نصف قاشق چایخوری)
آب یک لیوان سرخالی
روغن ۳ قاشق غذاخوری
هل سبز ۳ عدد (له شده)
خامه ۱۰۰ گرم
گشنیز تازه (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (برای تزیین) ۱ عدد خلال شده
بادام ورقه شده ۵۰ گرم
ابتدا مرغ را مزهدار کرده سپس کبابی و یا گریل میکنیم، بعد در سس ریخته و با گوجهفرنگی تازه تزیین میکنیم این خوراک خوشمزه با نان هندی خوشمزهتر خواهد شد.
پودر نارگیل را با آب در مخلوطکن ریخته و یک تا دو دقیقه هم میزنیم. سپس از صافی ریز یا پارچه ململ رد میکنیم؛ شیر نارگیل آماده است.
۱ـ ابتدا ماست، رب، فلفل، زیره، پودر تخم گشنیز، نمک، آبلیمو، گشنیز و روغن را در کاسهای مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم ۲ ساعت بماند تا مزهدار شود.
۲ـ در این فرصت سس را حاضر میکنیم: شیر نارگیل، رب گوجه فرنگی، ماست، پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، سیر و آب را مخلوط میکنیم، روغن را در قابلمهای ریخته و هلها را ۳۰ ثانیه تفت میدهیم سپس مواد مخلوط شده را اضافه کرده و با قاشق مرتب هم میزنیم. بعد خامه، گشنیز و بادام ورقه شده را هم اضافه میکنیم و پس از آماده شدن، کنار میگذاریم.
۳ـ مرغها را یا در فر (با دمای ۱۹۰ درجهٔ سانتیگراد، در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه) بریان میکنیم، یا آنها را کبابی میکنیم.
۴ـ سپس مرغها را با سس مخلوط کرده و با گوجه فرنگی تزیین میکنیم.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با یوسف رحیمی، درباره تلاش برای تحقق یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب گفتوگو کردیم
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران شبکههای مختلف رادیویی که مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرا... را به صورت زنده پوشش دادند
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید