سرزمین ۷۲ ملت هیچ‌گاه اسراف نمی‌کند

مواظب باشید زبانتان نسوزد

طرز پخت «قورمه مرغ» هندی

مواد لازم برای مزه‌دار ​کردن مرغ: ماست۳ تا ۴ قاشق غذاخوری|رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری|پودر فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری|پودر زیره سبز۱ قاشق چایخوری|پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری|نمک۱ قاشق چایخوری|آبلیمو ترش۱ قاشق غذاخوری|گشنیز تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوری|روغن مایع۱ قاشق غذاخوری|مرغ۵۰۰ گرم.
کد خبر: ۶۵۷۹۴۸

جام جم سرا:

مواد لازم برای سس:

شیر نارگیل ۲۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سیر (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری (در صورت استفاده از زنجبیل خشک نصف قاشق چای‌خوری)
آب یک لیوان سرخالی
روغن ۳ قاشق غذاخوری
هل سبز ۳ عدد (له شده)
خامه ۱۰۰ گرم
گشنیز تازه (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (برای تزیین) ۱ عدد خلال شده
بادام ورقه شده ۵۰ گرم

ابتدا مرغ را مزه‎دار کرده سپس کبابی و یا گریل می‌‎کنیم، بعد در سس ریخته و با گوجه‎فرنگی تازه تزیین می‌‎کنیم این خوراک خوشمزه با نان هندی خوشمزه‎‌تر خواهد شد.

تهیه شیر نارگیل:

پودر نارگیل را با آب در مخلوط‎کن ریخته و یک تا دو دقیقه هم می‌‎زنیم. سپس از صافی ریز یا پارچه مل‌مل رد می‌‎کنیم؛ شیر نارگیل آماده است.

طرز تهیه:

۱ـ ابتدا ماست، رب، فلفل، زیره، پودر تخم گشنیز، نمک، آبلیمو، گشنیز و روغن را در کاسه‎ای مخلوط کرده، مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‎کنیم و می‌‎‎گذاریم ۲ ساعت بماند تا مزه‌دار شود.
۲ـ در این فرصت سس را حاضر می‌‎کنیم: شیر نارگیل، رب گوجه فرنگی، ماست، پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، سیر و آب را مخلوط می‌‎کنیم، روغن را در قابلمه‌ای ریخته و هل‎‌ها را ۳۰ ثانیه تفت می‌‎دهیم سپس مواد مخلوط شده را اضافه کرده و با قاشق مرتب هم می‌‎زنیم. بعد خامه، گشنیز و بادام ورقه شده را هم اضافه می‌‎کنیم و پس از آماده شدن، کنار می‌‎گذاریم.
۳ـ مرغ‎‌ها را یا در فر (با دمای ۱۹۰ درجهٔ سانتی‌گراد، در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه) بریان می‌‎کنیم، یا آنها را کبابی می‌‎کنیم.
۴ـ سپس مرغ‌ها را با سس مخلوط کرده و با گوجه فرنگی تزیین می‌‎کنیم.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها