جام جم سرا:
بادمجانها را به صورت نگینی خرد میکنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت میدهیم. قارچها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت میدهیم. سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب میکنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ میافزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشهای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه میکنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد