جام جم سرا:
بادمجانها را به صورت نگینی خرد میکنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت میدهیم. قارچها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت میدهیم. سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب میکنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ میافزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشهای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه میکنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان