طرز تهیه:
ابتدا لوبیاها را پاک کنید و سر و ته آنها را بگیرید.
آن را آبپز کنید (مراقب باشید خیلی له نشود). سپس در آبکش بریزید و بگذارید آب آن کاملا برود.
بعد از این مرحله آنها را روی یک پارچه تمیز بریزید و آن را خشک کنید.
سبزی و سیر را خرد کنید.
لوبیا را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و لابهلای آن، سیر و سبزی بریزید.
سرکه و نمک را در انتها به آن اضافه کنید تا جایی که سرکه روی لوبیاها را بگیرد.
در شیشه را ببندید و آن را در یخچال بگذارید.
دو هفته بعد ترشی لوبیا سبز شما آماده مصرف است. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد