۱. برای تهیه پاستا تورتلینی، ابتدا تورتلینی را درون قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و تورتلینیها کمی نرم شود و سپس آن را آبکشی نمایید.
۲. پیاز را ریز کنید و به همراه سیر تفت دهید.
۳. قارچ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه نمایید.
۴. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید.
۵. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
۶. تورتلینیها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در ماکروفر قرار دهید.
۷. پاستا تورتلینی را از فر خارج نموده وسرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
فارسی مینویسید معنای آن را هم بنویسید مثل
تورتلینی.ویا دمای فررا. با تشكر