جام جم سرا:
طرز تهیه:
آرد گندم را تفت دهید تا مقداری خامی آرد گرفته شود.
آرد برنج را اضافه کنید و هر دو را با هم تفت دهید تا خامی هر دو با هم گرفته شود.
رو غن مایع را اضافه کنید و ارد را سرخ کنید تا رنگ دلخواه را بدست آورید.
آرد تفت داده شده را از روی حرارات بر دارید و کره را به خورد آن بدهید.
آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود (نجوشد).
زعفران و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و شربت را بگذارید نیمه گرم شود.
شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترحلوا را در ظرف بکشید و تزیین کنید.|بهونه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ