به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی، این سازمان بهترین سیاست برای کاهش مصرف تنباکو و دخانیات را افزایش مالیات بر آن دانست و اعلام کرد این اقدام مقرون به صرفه است.
این سازمان اعلام کرد: کشورهایی همچون فرانسه، فیلیپین و ترکیه با موفقیت توانسته اند سیاست افزایش مالیات بر تنباکو را اجرا کنند و تجربه آنها نشان می دهد افزایش مالیات تنباکو سیاستی قابل اجرا بوده و برای بخش بهداشت و فراتر از آن منافع واقعی دربردارد.
بنابر اعلام این سازمان، این اقدام سبب می شود تلاش صنایع دخانی جهت جلوگیری از گسترش مالیات که باعث می شود فروش محصولات مرگبار آنها پایین بیاید را بی ثمر کند.
از این رو سازمان جهانی بهداشت، بهترین سیاست را برای کاهش مصرف دخانیات، افزایش مالیات بر آن دانست و اعلام کرد بااین کار می توان قیمت این محصول مضر را به بالای نرخ تورم رسانید و در نتیجه مصرف کنندگان کمتر به خرید محصولی که بیش از قیمت واقعی هزینه دارد رو می آورند و همچنین تهیه آن از استطاعت مالی بسیاری از افراد خارج می شود.
براساس اعلام این سازمان، براساس تخمین هایی که زده شده، افزایش 10 درصدی قیمت تنباکو، مصرف آن را در کشور های پردرآمد چهار درصد و در کشورهای کم درآمد و یا با درآمد متوسط پنج درصد پایین می آورد.
در ادامه نیز نوشته شده است: افزایش قیمت از طریق مالیات معمولا بیشترین منافع را برای سلامتی مردم به خصوص قشر جوان بدنبال دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب