آشپزی آسان: طرز تهیه مربای به

مواد لازم: به 4 عدد ( یک کیلوگرم )- شکر 1 الی 1/5 کیلو- آب به میزان لازم- عرق هل و دارجین یا گلاب به میزان لازم- گردوی خرد شده به میزان لازم.
کد خبر: ۶۸۴۲۲۲

جام جم سرا:

به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود وقتی کاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارچین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید و بعد هم شعله را خاموش کنید.

مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شود که در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد(ایران مطلب)

Share

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
الهام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
۰
۰
سلام من مربای به درست كردم خیلی هم خوش رنگ شد ولی نمیدانم چرا به ها سفت شدن بجای نرم شدن
ریحانه
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۳
شاید عزیز جونم اول همه رو با هم قاطی كردی و گذاشتی روی اتیش اول یه ساعتی بذار خود به بدون شكر بپزه نه اینكه له بشه در حدی كه نرم بشه بعد شكر رو بریز و بذار یه 3 -4 ساعتی دم بكشه عالی میشه
نسترن
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۱
۰
۰
سلام، مقدار آب رو هم بگین فكر كنم جزء فوت كاره كه به ها سفت نشن..باتشكر
palpata.9999@yahoo .com
-
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
۰
۰
با سلام مقداری مربای به هدیه گرفتم ولی سفت و نه رنگ دارد نه عطر ، آیا میتوانم شهد دلخواهم را درست كنم و روی آن بریزم ودر ظرف مسی كمی بپزم؟ لطفا جهت بهتر شدنش راهنمایی كنید
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها