جام جم سرا: دکتر غلامرضا اصفهانیزاده، متخصص پروتزهای دندانی در گفتوگو با جامجم با تاکید بر این که یکی از نکات مهم در مراقبت خوب از دهان و دندان در این ماه مسواک زدن، نخ کشیدن و قرقره کردن بعد از افطار و سحر است، افزود: استفاده از مواد خوراکی مناسب و پرهیز از مصرف موادی چون سیر، پیاز و ادویههای بودار در هنگام سحر نیز میتواند از بوی بد دهان جلوگیری کند، اما مصرف خوراکیهایی چون لیموترش، شربت پرتقال و سبزیهای معطری چون نعناع، مرزه و ترخون بوی خوشی به دهان در ماه رمضان خواهد داد. همچنین مصرف پنیر به روزهداران توصیه میشود چرا که پنیر دارای فسفات بسیار است. فسفات باعث افزایش و تولید بزاق دهان شده، در نتیجه از خشکی دهان در هنگام روزه جلوگیری میکند.
دکتر اصفهانیزاده تاکید کرد: مصرف ویتامین C همراه غذا مانند انواع لیمو، پرتقال، هندوانه و خربزه نیز میتواند از رشد باکتریها در بدن جلوگیری کند. مصرف زیاد ادویههایی چون رزماری، نعنا و هل نیز برای مقابله با بوی بد دهان بسیار مفید است البته از خودداری از مصرف سیگار طی سحر و افطار نیز برای مقابله با بوی بد دهان نباید غافل شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد