جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا برنج را پاک کرده و یک شب بدون نمک بخیسانید. شش برابر مقدار برنج روی آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید. چند دقیقه صبر کنید تا برنج و آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا کاملا پخته شود. در این مدت برنج را مدام هم بزنید تا شلهزرد شما جا بیفتد. بعد از اینکه برنج از حالت خامی درآمد، شکر را به آن اضافه کنید. در این مرحله در صورت سفت بودن شلهزرد میتوانید کمی آب به آن بیفزایید. زعفرانی را که از قبل دمکرده بودید ، همراه خلال بادام به شلهزرد اضافه کنید. در آخر گلاب و هل را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. قبل از سرد شدن شلهزرد را داخل ظرف مناسب بریزید و با دارچین و پودر پسته تزئین کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛