طرز تهیه «شله زرد» برای سفره افطار

مواد لازم- برنج: دو پیمانه، شکر: 4 پیمانه، گلاب: یک فنجان، کره: 70 گرم، خلال بادام: یک فنجان، زعفران دم‌کرده: سه قاشق غداخوری، هل: یک قاشق چایخوری، دارچین و پودر پسته: به مقدار لازم.
کد خبر: ۶۹۰۶۲۰
طرز تهیه «شله زرد» برای سفره افطار

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پاک کرده و یک شب بدون نمک بخیسانید. شش برابر مقدار برنج روی آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید. چند دقیقه صبر کنید تا برنج و آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا کاملا پخته شود. در این مدت برنج را مدام ​ هم بزنید تا شله‌زرد شما جا بیفتد. بعد از این‌که برنج از حالت خامی در‌آمد، شکر را به آن اضافه کنید. در این مرحله در صورت سفت بودن شله‌زرد می‌توانید کمی آب به آن بیفزایید​. زعفرانی را که از قبل دم‌کرده بودید ،​ همراه خلال بادام به شله‌زرد اضافه کنید. در آخر گلاب و هل را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. قبل از سرد شدن شله‌زرد را داخل ظرف مناسب بریزید و با دارچین و پودر پسته تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها