شیرینی محبوب ماه رمضان

خودتان «گوشفیل» بپزید؛ سالم و بهداشتی

مواد لازم- تخم‌مرغ: 3 عدد ، ماست: 150 گرم، آرد: نیم کیلو ، نمک و بکینگ‌پودر: از هرکدام نصف قاشق چایخوری ، روغن مایع: به اندازه​ای که گوش‌فیل در آن غوطه‌ور باشد.
کد خبر: ۶۹۰۶۲۲

جام جم سرا:

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را با روغن مایع، نمک، بکینک‌پودر و یک قاشق سوپخوری شربت و ماست مخلوط کنید. بعد آرد را کم‌کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود. خمیر را روی سطحی صاف، با وردنه به قطر نازک باز کنید. بعد به شکل دلخواه برش دهید و با دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در صافی گذاشته تا روغن آن گرفته شود و در نهایت در شهد بگذارید و بعد از این‌که شهد جذب گوش‌فیل شد، بیرون آورده و در ظرف مناسبی چیده و نوش جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها