جام جم سرا: برای تقویت حافظه با مواد غذایی، اول باید بدانید این مواد غذایی را نباید سرخ کرد زیرا ویتامینها و عناصر کمیاب خود را از دست میدهند اما آنهایی که پختنی هستند را میتوانید با بخار یا حرارت ۴۰ درجه بپزید:
ماهی چرب
شاه ماهی، ساردین، ماهی آزاد و ماهی تن حاوی مقدار زیادی امگا ۳ هستند که کمک میکند سلولهای مغزی مرمت شوند و سلولهای عصبی عملکرد درستی داشته باشند.
حبوبات
لوبیا، عدس، نخود و کلاً حبوبات حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند که از افت ناگهانی مغز جلوگیری میکنند و به دلیل قندی که دارند به مدت طولانی قند مغز را تهیه میکنند.
موز و آلو
موز و آلو غنی از منیزیم و ویتامین B۶ هستند که میتوانند ارتباط بین سلولهای عصبی را بهبود بخشند و موجب تسریع واکنش مغز شوند.
شکلات
شکلات دارای آنتیاکسیدان است و از مغز محافظت میکند تا آسیب نبیند.
چای سبز
چای سبز دقیقاً همان اثرات شکلات را دارد و کالری آن اندازه است. پس چای سبز را شیرین نکنید. (آرمان)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد