طرز تهیه چای دمنوش نعناع و بابونه

نوشیدن چای بابونه در میان بسیاری از ملل و فرهنگ‌ها رایج بوده و طرفدارانی دارد. این دمنوش علاوه بر طعم ملایمش مزایایی دارد که از آن جمله است: خواص آرام بخشی و خواب آوری، کاهش سردردهای میگرنی، کمک به رفع مشکلات معدوی ماتنند سوء هاضمه و گاز معده، مفید برای دیابتی‌ها. طرز تهیه آن ساده است که در ادامه بیان شده.
کد خبر: ۶۹۲۵۱۰
طرز تهیه چای دمنوش نعناع و بابونه

جام جم سرا:

مواد لازم:

نعناع تازه: ۳-۴ ساقه
بابونه خشک: ۴ قاشق چای خوری
آب جوشیده: ۳ پیمانه

طرز تهیه:

نعناع و بابونه را در قوری یا ظرف مناسبی ریخته، آب جوشیده را روی آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، اجازه دهید برای ۴ دقیقه بماند. در صورت تمایل برای افزودن طعم چای، این مدت زمان را به پیش از ۴ دقیقه افزایش دهید. سپس آن را صاف کرده و نوش جان کنید.
در صورت عدم دسترسی به نعناع تازه، می‌توان از قاشق چای خوری نعناع خشک به جای آن استفاده نمود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها