طرز تهیه «شیر برنج» به سبک ترکی

شیربرنج از جمله عذاهایی است که برای همه اعضای خانواده بویژه سالمندان و کودکان مفید است. طرز پخت سبک دیگری از آن را که به نام شیر برنج ترکی معروف است در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۷۰۳۴۷۲
طرز تهیه «شیر برنج» به سبک ترکی

جام جم سرا:

مواد لازم:

برنج: ۲ /۱ پیمانه
شیر: ۱ لیتر
آب: ۲ /۱ پیمانه
خامه: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
مربای گل: به میزان لازم
نمک: کمی

طرز تهیه:

برنج را با کره و گلاب و نمک می‌پزیم وقتی که نیم پز شد، شیر را می‌ریزیم و هر چند دقیقه یک بار با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا برنج کاملا لعاب بیاندازد. وقتی شعله را خاموش کردیم خامه را به مواد اضافه می‌کنیم و در ظرف مخصوص سرو کشیده و با مربای گل محمدی یا مربای هویج سرو می‌شود.(مریم نادعلی - مربی آشپزی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها