طرز تهیه «شیر برنج» به سبک ترکی

شیربرنج از جمله عذاهایی است که برای همه اعضای خانواده بویژه سالمندان و کودکان مفید است. طرز پخت سبک دیگری از آن را که به نام شیر برنج ترکی معروف است در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۷۰۳۴۷۲
طرز تهیه «شیر برنج» به سبک ترکی

جام جم سرا:

مواد لازم:

برنج: ۲ /۱ پیمانه
شیر: ۱ لیتر
آب: ۲ /۱ پیمانه
خامه: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
مربای گل: به میزان لازم
نمک: کمی

طرز تهیه:

برنج را با کره و گلاب و نمک می‌پزیم وقتی که نیم پز شد، شیر را می‌ریزیم و هر چند دقیقه یک بار با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا برنج کاملا لعاب بیاندازد. وقتی شعله را خاموش کردیم خامه را به مواد اضافه می‌کنیم و در ظرف مخصوص سرو کشیده و با مربای گل محمدی یا مربای هویج سرو می‌شود.(مریم نادعلی - مربی آشپزی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها