جام جم سرا:این محققان میگویند: دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین به وجود میآید. انسولین مادهای است که از سوی لوزالمعده تولید میشود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظیم ترین منبع انرژی بدن است. قرار گرفتن در معرض استرس و فشارهای عصبی باعث افزایش قند خون میشود و این افزایش در افراد مبتلا به دیابت بسیار شدیدتر است. مصرف پسته خام در افراد مبتلا به دیابت باعث میشود که فشار خون این افراد کنترل شود و سلامت قلب بهبود یابد. در واقع، مصرف دو وعده پسته بدون نمک در روز باعث میشود انقباض عروق کاهش پیدا کند و قلب فشار کمتری را متحمل شود.
پسته منبع غنی فیبر، پتاسیم، مس، منگنز، فسفر، ویتامین B6 و آنتیاکسیدان است و باعث آرامش عروق میشود. همچنین مصرف پسته به تنظیم ضربان قلب منجر شده و کلسترول بد را کاهش میدهد.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد