چربی گردو و بادام؛ مفید برای قلب

یک متخصص قلب و عروق با اشاره به این که ایرانی‌ها به جای روزانه چهار گرم نمک، روزی ۱۷ گرم نمک مصرف می‌کنند که در نتیجه ۲۵ درصد فشار خون بالا و ۳۰ درصد اختلال چربی دارند، گفت: اما چربی‌های پسته، گردو، بادام و فندق برای قلب مفید است و بیماران قلبی نباید از مصرف این دسته خوراکی‌ها غافل شوند.
کد خبر: ۷۰۶۱۱۴
چربی گردو و بادام؛ مفید برای قلب

به گزارش فارس، محمد جواد زیبایی‌نژاد، متخصص بیماری‌های قلب و عروق و رئیس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مطالعات انجام شده در زمینه روغن‌های موجود در برخی از مواد غذایی مانند روغن پسته، فندق، بادام، گردو و کنجد نشان می‌دهد این مواد غذایی از بروز سکته‌های قلبی جلوگیری می‌کند و چربی‌های مضر خون را کاهش می‌دهد.

در این راستا روغن ماهی که دارای اسید چرب امگا3 است و روغن دانه‌ها که حاوی اسید چرب امگا 6 و نیز چربی چندغیراشباع است، باید بیشتر از دیگر روغن‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

وی تأکید کرد: مصرف هفتگی ماهی، مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه، استفاده از گوشت‌های تازه بدون چربی یا کم‌چربی، استفاده نکردن از سوسیس و کالباس، خیارشور و ترشیجاتی که میزان زیادی نمک دارد، همچنین پرهیز از استفاده از شکر و نوشابه‌های گازدار و صنعتی از جمله راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها