جام جم سرا: دکتر کوروش جعفریان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جامجم با اشاره به اینکه رژیمهای غذایی کمکربوهیدرات اثرات مطلوبی را بر کاهش وزن و حفظ سلامت قلب به جا میگذارد، افزود: رژیمهای کاهش وزن که در آن از غذاهای فرآوری شده کمتر استفاده شود، میتواند به سلامت قلب کمک کند. همچنین در رژیم غذایی باید به نکاتی ازجمله کاهش مصرف چربیهای اشباع، نمک و قندهای ساده توجه داشت. کاهش مصرف کلسترول نیز با مصرف محدود مواد غذایی چون دل و جگر، کله پاچه، زرده تخممرغ و گوشت قرمز باید مد نظر قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: همچنین استفاده از نانهای سبوسدار و مواد غذایی حاوی فیبر چون حبوبات در کنار افزایش مصرف میوه و سبزیجات تازه به بهبود کارکرد قلب کمک میکند. مطالعات جدید محققان نیز نشان داده است که مصرف لبنیات کمچرب میتواند برای حفظ سلامت قلب و عروق بسیار مفید باشد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد