جامجمسرا: انجیرهای بزرگ و سیاه را با چاقو برش میزنیم. کمی گردوی خرد شده روی آنها میریزیم و حدود ٧ دقیقه در فر با دمای ١٧٠ درجه میگذاریم.
بعد از خنک شدن، و هنگام سرو روی انجیرها کمی عسل میریزیم و با پودر پسته آن را تزیین میکنیم.
(اصفهان امروز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد