طرز تهیه:
سیبزمینیها را بپزید و پوست بگیرید و خوب له کنید.
تخممرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و در کنجد غلتانیده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
پس از پختن غذا، در صورت تمایل سس کچاب تند روی آنها بریزید و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد