جامجمسرا: انجیرهای بزرگ و سیاه را با چاقو برش میزنیم. کمی گردوی خرد شده روی آنها میریزیم و حدود ٧ دقیقه در فر با دمای ١٧٠ درجه میگذاریم.
بعد از خنک شدن، و هنگام سرو روی انجیرها کمی عسل میریزیم و با پودر پسته آن را تزیین میکنیم.
(اصفهان امروز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید