جام جم سرا:
طرز تهیه:
خمیر پیتزا را از فروشگاه تهیه میکنیم.
پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف میدهیم تا رنگ آن شفاف شود.
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده، تف میدهیم تا آب گوشت کشیده شود.
سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار میگذاریم تا سرد شود.
گوجه فرنگیها را خلالی خرد کرده، قارچ ژامبون، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد میکنیم.
سه عدد ظرف گرد به قطر ۲۵ سانتی متر انتخاب کرده، کف ظرف را با روغن مایع چرب میکنیم.
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن میکنیم.
با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد میکنیم و روی خمیر مقداری سس ریحان با برس میمالیم.
سپس مخلوط گوشت و پیاز، قارچ، ژامبون، سوسیس، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی گوشت قرار میدهیم. گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو میپاشیم.
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم.
ظرف پیتزا را ابتدا به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده، سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد