آموزش آشپزی: طرز تهیه قارچ سوخاری

جام جم سرا: مواد لازم- تخم‌مرغ: ۲ عدد کوچک، قارچ: ۶۰۰ گرم، آرد سوخاری: حدود ۲ پیمانه، نمک و روغن: به میزان لازم، فلفل تند سفید: یک قاشق چایخوری، شیر: ۲ قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۶۷۶۳۸

طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را با آب سرد بشویید و خشک کنید. شیر و نمک و تخم‌مرغ‌ها و فلفل را مخلوط کنید و خوب بزنید تا صاف شود. یک ظرف گود را در نظر بگیرید. روغن را در آن بریزید و بگذارید داغ شود. قارچ‌ها را در مایه بگذارید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و با سس مایونز میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
۰
۰
خوشمزس....................
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها