طرز تهیه:
ابتدا قارچها را با آب سرد بشویید و خشک کنید. شیر و نمک و تخممرغها و فلفل را مخلوط کنید و خوب بزنید تا صاف شود. یک ظرف گود را در نظر بگیرید. روغن را در آن بریزید و بگذارید داغ شود. قارچها را در مایه بگذارید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و با سس مایونز میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: