طرز تهیه:
ابتدا قارچها را با آب سرد بشویید و خشک کنید. شیر و نمک و تخممرغها و فلفل را مخلوط کنید و خوب بزنید تا صاف شود. یک ظرف گود را در نظر بگیرید. روغن را در آن بریزید و بگذارید داغ شود. قارچها را در مایه بگذارید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و با سس مایونز میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد