جام جم سرا:
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسب و کمی گود را اندکی چرب کنید.
انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید. داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کردهاید قرار دهید.
کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خردههای کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید، کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود. (خراسان)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد