جام جم سرا: دکتر رسول دیناروند تاکید کرد: مسلم آن است که چربی گیاهی از فرآوردههای پرچرب لبنیات حذف میشود. قاعدتا صنایع در تولید فرآوردههای پرچرب باید بازگردند به استفاده از چربی طبیعی شیر. بنابراین، در اظهارات مطرح شده مبنی بر جایگزینی چربی حیوانی به جای روغن گیاهی پالم، منظور چربی شیر است؛ چراکه شیر خود دارای چربی است و از آن کره، خامه و... تهیه میشود.
رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: وقتی قرار است چربی گیاهی از لبنیات پرچرب حذف شود به معنای آن است که با چربی طبیعی شیر جایگزین میشود. این مساله به صنعت لبنیات ابلاغ شده و از اول مهرماه نیز اجرایی میشود.
وی تاکید کرد: شرکتهای لبنی نیز تا پایان شهریور فرصت دارند تا پروانه خود را اصلاح کنند. از اول مهر ماه نیز هیچ شرکتی حق ندارد با چربی گیاهی اقدام به تولید فرآوردههای لبنی پرچرب کند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد