جام جم سرا: تا آنجا که ممکن است از ساقههای باریک و تازه استفاده کنید.
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید (میتوانید همه مواد را در غذاساز بریزید تا بهتر خرد شوند).
نمک و ادویه و زعفران را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور ساقههای کرفس قرار دهید و آنها را در مقداری روغن سرخ کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس انجمن متخصصان بیماریهای عفونی بررسی کرد
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با روزنامه «جامجم»