جام جم سرا: تا آنجا که ممکن است از ساقههای باریک و تازه استفاده کنید.
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید (میتوانید همه مواد را در غذاساز بریزید تا بهتر خرد شوند).
نمک و ادویه و زعفران را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور ساقههای کرفس قرار دهید و آنها را در مقداری روغن سرخ کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد