آموزش آشپزی جام جم سرا

طرز تهیه ته‌چین با اسفناج و گوشت

جام جم سرا: مواد لازم- گوشت ران گوسفندی: ۶۰۰ گرم، اسفناج پاک شده: ۵۰۰ گرم، نمک و فلفل: به میزان لازم، پیاز: یک عدد، روغن: به میزان لازم، برنج: آبکش شده ۵۵۰ گرم، ماست: ۱/۵ لیوان، زعفران دم کشیده شده: یک قاشق سوپخوری، تخم‌مرغ: ۲ تا ۳ عدد، پودر سماق: یک قاشق غذاخوری
کد خبر: ۷۴۴۸۹۴
طرز تهیه ته‌چین با اسفناج و گوشت

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با یک عدد پیاز خرد شده تفت داده و روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد. اسفناج را هم خرد کنید و کمی تفت داده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با ماست و زعفران و 2 قاشق روغن خوب مخلوط کنید. نصف برنج آبکش شده را در مایه ته‌چین بریزید و مخلوط کنید. قابلمه مناسبی را در نظر بگیرید که نچسب باشد و مقداری روغن کف آن بریزید. ابتدا برنج زعفرانی آماده شده را در قابلمه بریزید و با کمی فشار دادن آن را صاف کنید و روی آن اسفناج تفت داده شده بریزید، پودر سماق را روی اسفناج بپاشید. سپس گوشت‌های پخته شده را روی آن چیده و باقیمانده برنج سفید را هم طوری بریزید که تمام سطح گوشت را بپوشاند و با پشت قاشق آن را صاف کرده و فشرده کنید و اگر مقداری از آب گوشت باقی‌مانده با دو قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و آن را دم گذاشته بعد از نیم ساعت آماده می‌شود. می‌توانید ته‌چین را در فر هم به مدت 20 دقیقه قرار داده و بعد در دیس مناسبی برگردانید و اطراف آن را با چند عدد پیازچه و سبزی خوردن تزئین کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها