آموزش آشپزی

در خانه نان بپزید: طرز تهیه «نان سیردار»

مواد لازم- نان تست: ۸ تا ۱۰ عدد، پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم، سیر رنده شده: یک بوته کامل، پودر ارگانو: ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، کره: ۱۰۰ گرم.
کد خبر: ۷۴۴۸۹۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

کره را در دمای معمولی آشپزخانه قرار دهید تا نرم شده و سیر رنده شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. برای هر نان تست یک قاشق چایخوری از این مواد را روی نان بمالید و روی مواد را پودر ارگانو و پنیر بریزید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد و در طبقه وسط، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا روی نان‌ها طلایی شود. دقت کنید نان‌ها را کنار هم در سینی فر بچینید و بعد از آماده شدن به شکل دلخواه برش بزنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها