آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا

مواد لازم دسر آلوئه ورا- پودر ژلاتین: 5/3 قاشق سوپ خوری، خامه: یک پاکت، شکر: یک پیمانه، آب کمپوت آلوئه ورا: نصف لیوان، آلوئه ورا: به اندازه یک کمپوت، شیر: یک لیوان.
کد خبر: ۷۴۹۱۰۴
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا


طرز تهیه: ژله آلوئه ورا با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آن را با قاشق به هم می زنیم. آب را درون ظرف ریخته و روی گاز می گذاریم. وقتی جوش آمد ظرف فلزی را داخلش ریخته به صورت غیر مستقیم قرار می دهیم. مقدار شیری که داشتیم داخل ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیمو روی اجاق گاز می گذاریم تا حالت حل شده پیدا کند و یک مقدار هم گرم شود. در این فاصله خامه را در مرحله ای اضافه کرده که ژلاتین را به شیر و شکر اضافه کرده باشیم. وقتی ژلاتین کاملا به صورت مایع درآمد آن را اضافه می کنیم و سریعت خامه و بعد از آن خامه میوه آلوئه ورا را اضافه می کنیم. سپس در قالب ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال می گذاریم.

منبع: شبکه استانی لرستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها