آموزش آشپزی / ته انداز میگو

مواد لازم برای تهیه ته انداز میگو: میگو: 250 گرم، گشنیز: 300 گرم، شنبلیله: 50 گرم، شوید: 50 گرم، پیاز داغ: 1 پیمانه، برنج: 3 پیمانه، کشمش: 100 گرم، سیر: 6 حبه، لیمو عمانی: 2 قاشق غذا خوری، فلفل قرمز و زرد چوبه: هر یک به میزان لازم، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۰۹۰۵
آموزش آشپزی / ته انداز میگو

روش تهیه:
بعد از سرخ کردن پیاز و تف دادن سبزی بدون روغن در ماهیتابه آنها را با هم مخلوط می کنیم و سپس ادویه را اضافه می کنیم . بعد از آن میگو هارا که پاک کرده ایم را به سبزی تف داده شده اضافه می کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و مواد ماهیتابه را روی برنج ریخته و باقیمانده برنج را روی مواد می ریزیم وبعد از دم کشیدن با کشمش روی غذا تزیین می کنیم.

منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها