روش تهیه:
بعد از سرخ کردن پیاز و تف دادن سبزی بدون روغن در ماهیتابه آنها را با هم مخلوط می کنیم و سپس ادویه را اضافه می کنیم . بعد از آن میگو هارا که پاک کرده ایم را به سبزی تف داده شده اضافه می کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و مواد ماهیتابه را روی برنج ریخته و باقیمانده برنج را روی مواد می ریزیم وبعد از دم کشیدن با کشمش روی غذا تزیین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد