روش تهیه:
بعد از سرخ کردن پیاز و تف دادن سبزی بدون روغن در ماهیتابه آنها را با هم مخلوط می کنیم و سپس ادویه را اضافه می کنیم . بعد از آن میگو هارا که پاک کرده ایم را به سبزی تف داده شده اضافه می کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و مواد ماهیتابه را روی برنج ریخته و باقیمانده برنج را روی مواد می ریزیم وبعد از دم کشیدن با کشمش روی غذا تزیین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: