آموزش آشپزی / شیرینی گردویی

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی: سفیده تخم مرغ: 90 گرم ، گردو: 100 گرم، کیک خرد شده: 100 گرم، شکر: 200 گرم، پودر کاکائو: یک قاشق مربا خوری، دارچین: یک قاشق چایخوری ، وانیل: 4/1 قاشق چایخوری، روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری، سرکه سفید: 1 قاشق سوپ خوری.
کد خبر: ۷۸۱۶۸۵

آموزش آشپزی / شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی:
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم :موادی نظیر تخم مرغ ، گردو ، خرده های کیک اسفنجی ، پودر شکر ، پودر کاکائو و دارچین و وانیل. سپس با قاشق خوب به هم می زنیم تا خمیر چسبناکی به دست آید. البته می توان با همزن هم یا چرخ گوشت هم این کار را انجام داد. فر را هم زمان و روی 200 درجه روشن کنید. مایع خمیر را درون قابلمه می ریزیم و بر روی حرارت ملایم آن را قرار می دهیم تا کمی خود را بگیرد و سپس که خوب داغ شد ظرف را خنک کرده و کاغذ فوری در سینی قرار داده و چرب می کنیم. با ماسوره مایع رو به صورت گرد گرد در کف سینی با فاصله می ریزیم .بعد سینی را درون فر قرار داده به مدت زمان 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط با دمای 170 درجه گذاشته سپس در پایان شیرینی ها را با پودر پسته یا خلال بادام تزیین می کنیم.

منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها